• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00

Nieuw: V-Ray 1.5 for Rhino

V-Ray.nl is verheugd u V-Ray 1.5 for Rhino te mogen presenteren! Gebruikers van V-Ray for Rhino zullen nu profiteren van veel nieuwe functies en verbeteringen, waaronder real-time rendering met behulp van V-Ray RT, geoptimaliseerd afbeelding-gebaseerde verlichting (Image Based Lighting) met de nieuwe Dome Light, en efficiënt geheugenbeheer met behulp van Proxy objecten.

Nieuwe functies

V-RayRT - een revolutionaire nieuwe rendering-engine die direct feedback geeft en het instellen van een scène stroomlijnt. Omdat V-RayRT is gebouwd op dezelfde robuuste kern als V-Ray, is de overgang tussen de twee naadloos.

Dome Light - biedt een eenvoudige, artefact-vrije oplossing voor het maken van beeld op basis van verlichting. De krachtige ‘importance sampling’ analyseert HDR-afbeeldingen om ray tracing en GI precisie te optimaliseren.

V-Ray Proxy - onmisbaar instrument voor het beheer van scene-geheugen en het efficiënt renderen van enorme hoeveelheden geometrie. V-Ray Proxy objecten worden dynamisch in het geheugen geladen en weer ontladen op rendertijd, zodoende vitale RAM reserves besparend.

Lens Effects (Glare / Bloom ) - simulatie van de natuurlijke lens effecten die optreden bij het fotograferen van highlights.

Dispersie - biedt de mogelijkheid om het licht op basis van de golflengte te volgen en breken, waardoor er nog meer realistische resultaten ontstaan.

Retrace Threshold - vermindert de Light Cache artefacten en verbetert het uiterlijk van glanzende reflecties en brekingen bij gebruik van de tijdbesparende functie - Gebruik lichte cache voor glanzende lichtstralen.

Ambient Occlusion - genereert schaduw op basis van een nabij object, waardoor het een effectieve oplossing is voor het verbeteren van GI details zonder de rendertijd aanzienlijk te verhogen.

VRayDirt - simuleert schaduw rond hoeken en spleten van objecten op basis van een radiale afstand. VRayDirt kan worden gebruikt om verschillende effecten, zoals ambient occlusion renders, te produceren.

Interpolatie (Reflecties en brekingen) - versnelt rendering door het benaderen en cachen van de effecten van glanzende reflecties en brekingen.

IES Light - maakt gebruik van fotometrische gegevens voor een ​​nauwkeurige lichtdefinitie.

Sphere Light - voegt een bolvormig arealight toe aan de V-Ray 1.5 voor Rhino toolset.

Aanvullende Parameters zoals ruwheid voor diffuse BRDFs, samen met exit kleur en maximale diepte voor reflecties en brekingen, bieden nieuwe niveaus van controle bij het maken van materialen in V-Ray 1.5 voor Rhino.

Betere Rhino Integratie

V-Ray 1.5 for Rhino ondersteunt de RDK Sun en kan gebruikt worden in combinatie met het VRaySun/Sky-systeem.

V-Ray 1.5 for Rhino ondersteunt de 32 en 64 bit versies van Rhino 5.0 en de 32 bit versie van Rhino 4.0

Probeer & Bestel

Klik hier om naar de downloadsectie van V-Ray for Rhino te gaan en de nieuwe versie van deze renderplug-in te proberen! Overtuigd van de mogelijkheden? Klik hier voor een lijst met resellers die u uitstekend van dienst kunnen zijn en u zult morgen al de meest adembenemende afbeeldingen renderen van uw Rhino ontwerpen!

Veel renderplezier!