• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00

V-Ray for Rhino 2.0 gelanceerd!

V-Ray.nl is verheugd u V-Ray for Rhino 2.0 te mogen presenteren! Geïnspireerd door de toegewijde V-Ray community, bevordert V-Ray for Rhino 2.0 de workflow met de introductie van een intuïtief en versimpeld renderproces en eenvoudigere bediening.

V-Ray for Rhino 2.0 gelanceerd!

Nieuwe features

V-RayRT GPU - U kunt nu profiteren van maximaal 30x zo snelle rendersnelheid met de GPU ondersteuning voor V-RayRT.

V-Ray Express - Pas snel en eenvoudig meer dan 200 materialen toe, creëer een combinatie van realistische setups en belicht uw modellen met vooringestelde studio- en omgevingslichten.

Rendering Presets - Met een verzameling aan voorgedefinieerde interieur en exterieur renderinstellingen kunt u snel schakelen tussen een concept of een hoge kwaliteit render.

Camera Presets - Schakel snel tussen verschillende belichtingssoorten, zoals bewolkte lucht of natuurlijk interieurlicht.

Probeer & Bestel

Bent u nieuw met V-Ray for Rhino en wilt u het eens vrijblijvend proberen? Klik hier om naar de V-Ray for Rhino downloadsectie te gaan om daar de demoversie van V-Ray for Rhino aan te vragen! Overtuigd van de mogelijkheden? Klik hier voor een overzicht van resellers die u uitstekend van dienst kunnen zijn zodat u morgen de meest adembenemende afbeeldingen kunt renderen!

Veel Renderplezier!