• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00

V-Ray 2.0 for SketchUp uitgebracht

V-Ray.nl is verheugd u V-Ray 2.0 for SketchUp te mogen presenteren! Gebruikers van V-Ray for SketchUp hebben nu de grootste uitbreiding van SketchUp's rendercapaciteiten binnen handbereik. Deze grote upgrade voor V-Ray for SketchUp bevat een keur aan nieuwe features, waaronder real-time rendering met V-Ray RT, geoptimaliseerde Image Based Lighting (verlichting o.b.v. een afbeelding) met de nieuwe Dome Light en efficiënt geheugenbeheer met behulp van V-Ray Proxy.

V-Ray 2.0 for SketchUp uitgebracht

Nieuwe functies

V-Ray RT - een revolutionaire nieuwe rendering-engine die direct feedback geeft en het instellen van een scène stroomlijnt. Omdat V-Ray RT is gebouwd op dezelfde robuuste kern als V-Ray, is de overgang tussen de twee naadloos. V-Ray RT geeft u bovendien de mogelijkheid te switchen tussen CPU en GPU (CUDA cores) rendering, zodat u de volledige kracht van aanwezige hardware kunt benutten.

Dome Light - biedt een eenvoudige, artefact-vrije oplossing voor het maken van beeld op basis van verlichting. De krachtige ‘importance sampling’ analyseert HDR-afbeeldingen om ray tracing en GI precisie te optimaliseren.

V-Ray Proxy - onmisbaar instrument voor het beheer van scene-geheugen en het efficiënt renderen van enorme hoeveelheden geometrie. V-Ray Proxy objecten worden dynamisch in het geheugen geladen en weer ontladen op rendertijd, zodoende vitale RAM reserves besparend.

Lens Effects (Glare / Bloom ) - simulatie van de natuurlijke lens effecten die optreden bij het fotograferen van highlights.

Retrace Threshold - vermindert de Light Cache artefacten en verbetert het uiterlijk van glanzende reflecties en brekingen bij gebruik van de tijdbesparende functie - Gebruik lichte cache voor glanzende lichtstralen.

Sphere Light - voor het creëren van bolvormige arealights.

Lichten als componenten - V-Ray lichten kunnen nu onderdeel uitmaken van een SketchUp component. Het in één keer ontwerpen en instellen van meerdere lampen is hierdoor veel gemakkelijker.

Snelheid - het verwerken van uw scene voor het renderen met V-Ray gaat nu nog sneller.

64-Bit ondersteuning

SketchUp Pro 2013 ondersteuning

Probeer & Bestel

Klik hier om naar de downloadsectie van V-Ray for SketchUp te gaan en de nieuwe versie van deze renderplug-in te proberen! Overtuigd van de mogelijkheden? Klik hier voor een lijst met resellers die u uitstekend van dienst kunnen zijn en u zult morgen al de meest adembenemende afbeeldingen renderen van uw SketchUp ontwerpen!

Veel Renderplezier!