• +31(0)344 577 884
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ma - Vr 09:00 - 17:00
V-Ray 5 for SketchUp

Direct uw beste renders met V-Ray 5 for SketchUp!

V-Ray.nl is verheugd V-Ray 5 for SketchUp te mogen presenteren! Met onder andere realtime visualisatie, slimme belichtingsfuncties en directe post-processing zorgt V-Ray 5 for SketchUp ervoor dat u eigenlijk direct uw beste render kunt maken!

Wat is er Nieuw - V-Ray 5 for SketchUp

 • V-Ray Vision *
  U kent de realtime preview. Maar dit is nieuw! Visualiseer uw ontwerpen nu direct in real-time, terwijl u doorwerkt in SketchUp. Navigeer om uw model, voeg materialen toe, stel lampen en camera’s in - allemaal in een real-time aanzicht van uw scene.

  * V-Ray Vision is momenteel nog niet beschikbaar voor Mac, het zal worden toegevoegd in een latere versie.

 • Light Mix
  Zodra uw render klaar is kunt u de helderheid en kleur van elke lamp interactief wijzigen - zonder opnieuw te hoeven renderen!
 • VRayUVWRandomizer
  Een duidelijk herhalend patroon is verleden tijd door deze tool. Het laat u de plaatsing van texturen kriskras randomiseren en bevat Stochastic Tiling.
 • Verbeterd Sun & Sky model
  Render uw scene in het perfecte licht! Het verbeterde Sun & Sky model is accurater, met een beter uitziende zonsopgang en -ondergang. Zelfs als de zon onder de horizon zakt.
 • Geoptimaliseerde V-Ray Core
  V-Ray 5 biedt een snellere en betere render-ervaring.
 • Nieuwe software-architectuur
  Veel sneller laden en exporteren van scenes dankzij de herziene V-Ray backend.
 • Light Gen Tool
  Stel de belichting in door eenvoudig een van de automatisch gegenereerde thumbnails te kiezen. De voorbeeldjes zijn in een aantal scenario's op basis van omgevingslicht gerenderd. Kies en u bent klaar om te renderen.
 • Directe Post-Processing in V-Ray
  Een nieuwe V-Ray Frame Buffer met ingebouwde compositing, zodat u kleurcorrecties kunt maken, render-elementen kunt combineren en opslaan als presets om in de toekomst te gebruiken - allemaal zonder dat u een andere applicatie nodig hebt.
 • Nieuw gelaagd V-Ray Material
  Het V-Ray Material is nu voorzien van ingebouwde coating- en glinsterlagen (Sheen). Coat maakt het gemakkelijk om materialen te creëren met reflecterende coatings zoals gelakt hout, en Sheen maakt het gemakkelijk om stoffen zoals zijde, satijn en fluweel te creëren.
 • Verbeterde contour rendering
  De algemene Contour control geeft u meer controle over het lijnwerk, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uw renders een illustratieve uitstraling te geven.
 • Vuil en verwering
  Het is niet alles goud dat er blinkt… Geef uw SketchUp modellen een verweerde look met de verbeterde V-Ray Dirt textuur. Voeg vuil en strepen toe waar dan ook - in hoeken of over hele oppervlakken.
 • Nieuwe gedocumenteerde API
  Voor ontwikkelaars die tools voor V-Ray for SketchUp willen maken of ermee willen verbinden, heeft Chaos Group een nieuwe, volledig gedocumenteerde API toegevoegd om het zo eenvoudig mogelijk te maken.

Probeer

Klik hier om naar de downloadsectie van V-Ray for SketchUp te gaan, vraag uw 30-daagse demo aan en laat u verbazen door de oneindige mogelijkheden!

Aanschaffen / Upgraden

Bent u na of tijdens uw proefperiode overtuigd geraakt van de mogelijkheden van V-Ray 5 for SketchUp, dan kunt u contact opnemen met één van onze toegewijde resellers voor de mogelijkheden:
 • Gratis upgrade voor huurlicenties en recente nieuwe licenties
  Als u op 1 september 2020 of later een nieuwe licentie van V-Ray Next for SketchUp heeft aangeschaft, dan heeft u recht op een gratis upgrade. U kunt de laatste versie downloaden van uw persoonlijke pagina op www.chaosgroup.com. Uw licentie komt automatisch in uw account, daar hoeft u dus niets voor te doen. Let op: als uw aankoop een upgrade betrof, dan heeft u geen recht op een gratis versie v5. In dat geval dient u nogmaals te upgraden (zie optie 'Betaalde upgrade' hieronder).
  Heeft u een geldige huurlicentie, dan heeft u ook recht op een gratis upgrade. Ook hier geldt dat u de laatste versie kunt downloaden van uw persoonlijke pagina op www.chaosgroup.com. Uw licentie komt dan automatisch in uw account terecht en u kunt direct aan de slag!
 • Betaalde upgrade van V-Ray Next for SketchUp (perpetual)
  U kunt een upgrade van uw huidige perpetual licentie voor V-Ray Next for SketchUp aanschaffen via de wederverkoper.
  Wilt u liever overstappen op een jaarlijkse Subscription? Bekijk dan hieronder onze aankomende Black Friday / Cyber Monday Sale!
 • Black Friday / Cyber Monday Sale voor V-Ray 3.x for SketchUp en eerder (perpetual)
  Gebruikt u nog V-Ray for SketchUp versie 3 of eerder? Dan kunt u deze NIET meer upgraden naar V-Ray 5 for SketchUp. Daarom bieden we in de week van vrijdag 27 november tot en met vrijdag 4 december 17:00 de speciale Black Friday / Cyber Monday inruilactie, waarbij u 20% korting krijgt op een 1-jarige huurlicentie bij inruil van uw verouderde V-Ray for SketchUp licentie! Dit aanbod geldt ook als u wilt overstappen van V-Ray Next for SketchUp naar een 1-jarige huurlicentie van V-Ray 5 for SketchUp. Zet deze data daarom alvast goed in uw agenda!
 • Nieuwe licentie voor nieuwe gebruikers
  Gebruikt u nog geen V-Ray for SketchUp en u wilt dat graag gaan doen? Dan kunt u een nieuwe licentie aanschaffen voor een onbepaalde periode of voor een kortere periode (1 jaar of zelfs per maand).

Voor het gebruik maken van één van bovenstaande opties kunt u contact opnemen met één van onze toegewijde resellers. Zij zijn u graag verder van dienst!

Veel Renderplezier!