• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
NIEUW: Education Collection - 1 Licentie voor alle V-Ray platforms!

NIEUW: Education Collection - 1 Licentie voor alle V-Ray platforms!

Nieuw in het portfolio van de Chaos Group is de Education Collection. Met één licentie krijgen gebruikers toegang tot meerdere V-Ray en Phoenix producten waar ze tussen kunnen schakelen, terwijl ze een volledige gebruikerservaring krijgen tegen een sterk gereduceerde prijs.

De V-Ray Education Collection is ontworpen om studenten, docenten en universiteiten uit te rusten met de juiste tools en hen te helpen bij het leren en onderwijzen van industrie-standaard render- en simulatiesoftware. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die meer dan één host-platform in zijn of haar normale workflow gebruikt. Met één licentie biedt de Education Collection toegang tot:

Verkrijgbaarheid

V-Ray Education Collection is beschikbaar als een éénjarige Workstation licentie voor studenten en docenten, en als een één-, twee- of driejarige Workstation licentie voor universiteiten. Elke licentie bevat een Universele V-Ray GUI, een Universele Phoenix FD GUI, een Universele V-Ray Render Node en een Universele Phoenix FD Simulatie Node, zodat gebruikers V-Ray en Phoenix FD op meerdere host platforms kunnen draaien.

Bekijk de prijssectie op de educatieve pagina voor actuele prijsinformatie en neem contact op met één van de resellers op de kaart voor de mogelijkheden tot aanschaf.

Veel Renderplezier!