• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
V-Ray 6 for Rhino nu beschikbaar!

V-Ray 6 for Rhino nu beschikbaar!

Vanaf vandaag is V-Ray 6 for Rhino officieel beschikbaar. In dit artikel vertellen we u alles over deze nieuwe release.

Welke nieuwe features heeft V-Ray 6?

V-Ray 6 for Rhino bevat de volgende verbeteringen:

Directe uitwisseling tussen V-Ray & Enscape

Zet met V-Ray 6 direct realtime scènes uit Enscape om en maak deze zo fotorealistisch mogelijk. Doordat Enscape materialen, objecten en licht ondersteunt, blijven alle ontwerpbeslissingen tijdens de verschillende ontwerpstadia behouden. Dit zorgt voor een soepele samenwerking tussen ontwerpers en visualisatie-experts.

Procedurele wolken

Voeg aan elke scène een passende wolkenlucht toe, zonder uren te hoeven browsen door HDRI bibliotheken. Het nieuwe procedurele wolkensysteem is een flexibele en geheugen-efficiënte manier om elk type wolkenlucht te creëren en die te animeren voor indrukwekkende timelapse presentaties.

V-Ray Enmesh

Maak complexe geometrische patronen op objectoppervlakken om bv. panelen, hekken en stoffen te maken op een geautomatiseerde en geheugen-efficiënte manier.

Eindig koepellicht

Verfijn de schaal en voeg diepte toe aan de omgeving van projecten bij het gebruik van (op afbeeldingen gebaseerde) verlichting met de nieuwe V-Ray Dome Light modus.

Afstandstextuur

Varieer effecten zoals verplaatsing of procedurele vacht op basis van nabijheid voor een realistische correlatie tussen de elementen in een scène. Creëer een goed begaanbaar pad door een gazon of vorm donkere vlekken onder regenpijpen.

Betere doorschijnende materialen

Render doorschijnende materialen zoals mat glas sneller met de verbeterde “subsurface scattering mode” van het V-Ray Materiaal.

Verbeterde vuiltextuur

Plaats vuil met een hogere precisie door objecten toe te voegen of uit te sluiten.

Iriserende materialen.

Creëer eenvoudiger iriserende materialen, zoals zeepbellen en olievlekken met de nieuwe “Thin Film” optie.

Nauwkeurigere reflecties

Geef metalen en ruwe reflecterende materialen nauwkeuriger weer dankzij een nieuwe techniek voor energiebehoud.

Pauzeer renders

Pauzeer en hervat renders op elk gewenst moment.

Asset tags

Groepeer assets met behulp van het nieuwe tag-systeem in de Asset Editor om de organisatie van scènes in complexe projecten te verbeteren.

ACEScg-kleurbeheer

Profiteer van een breder kleurenpalet voor het uitvoeren van renders met de industriestandaard ACEScg-kleurencodering.

Probeer gratis!

Smaken al deze vernieuwde mogelijkheden en features naar meer? Dan kunt u gebruik maken van de gratis 30-daagse proefversie

Upgraden

Voor iedereen met een geldige Chaos V-Ray Solo, Premium of Enterprise is deze upgrade geheel gratis! U kunt de laatste versie downloaden van uw persoonlijke pagina op www.chaos.com. Uw licentie komt automatisch in uw account, daar hoeft u dus niets voor te doen. Heeft u een andere versie van V-Ray bekijk dan onderstaande infographic om te zien wat uw mogelijkheden zijn:

V-Ray 6 Flowchart

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Direct aanschaffen

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 6 for Rhino, kunt u uw (upgrade) licentie bestellen via één van onze toegewijde wederverkopers.

Veel Renderplezier!