• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00

Hulp

 

Staat uw vraag er niet bij?

Bekijk mogelijke oplossingen op de officiële hulpfiles van ontwikkelaar Chaos Group of neem contact op met uw reseller.

Error loading file VFS.rb

SketchUp Versie 64bits

Error loading file VFS.rb is een foutmelding die u kunt tegenkomen wanneer u een versie van V-Ray geïnstalleerd heeft die niet overeenkomt met de versie van SketchUp die u geïnstalleerd heeft, met name op Windows.

Als u deze foutmelding ziet, controleer dan eerst welke versie van Windows u heeft: in Windows Explorer, ga naar "Computer", klik erop met de rechter muisknop en kies "Eigenschappen". In het venster dat nu verschijnt, kunt u teruglezen of u een 64- of 32-bits versie van Windows draait.

Als u SketchUp correct geïnstalleerd heeft, zal dit overeenkomen met de versie van SketchUp die u geïnstalleerd heeft. Controleer dit door naar Help > About SketchUp... te gaan.

In dit venster kunt u teruglezen welke versie van SketchUp u geïnstalleerd heeft; ofwel 64-, ofwel 32-bits. De V-Ray versie die u installeert dient hiermee overeen te komen.

In de download-sectie van de Chaos Group website kunt u kiezen om de "x64 build" of de "x32 build" te downloaden. Zorg ervoor dat de versie die u kiest overeenkomt met de SketchUp versie die u geïnstalleerd heeft.