• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
Laubwerk compatibel met V-Ray 5 for SketchUp

Laubwerk compatibel met V-Ray 5 for SketchUp

Laubwerk - de authentieke 3D planten- en bomenbibliotheken voor (landschaps-/tuin-)architecten en CG artiesten - heeft versie 1.0.36 uitgebracht. Met deze nieuwste versie zijn de bibliotheken officieel compatibel met zowel SketchUp Pro 2021 als V-Ray 5 for SketchUp. De laatste versie is officieel te downloaden via de website van de SketchUp importeur.

Over Laubwerk

Laubwerk is een gemakkelijk te gebruiken uitbreiding voor (landschaps-/tuin-)architecten en CG artiesten die op zoek zijn naar natuurgetrouwe 3D planten. Laubwerk gebruiken is heel eenvoudig: sleep de gewenste plant, struik of boom in de scene en pas vervolgens de parameters vorm, leeftijd, seizoen en detailniveau aan! Laubwerk is o.a. compatibel met V-Ray for SketchUp en V-Ray for 3ds Max.

Elke kit bevat 10 soorten planten, bomen of struiken met elk 36 verschillende variaties (3 varianten, 3 leeftijden en 4 seizoensvarianten), zodat u eindeloos kunt combineren. De objecten zijn zeer hoogwaardig doordat ze worden gemaakt met high-poly bladfoto's van verschillende kleuren en lichtdoorlating. Doordat Laubwerk nauw samenwerkt met biologen en CG experts, hebben alle objecten een natuurgetrouwe representatie in uw scene. Kits variëren van loofbomen tot sparren en van struiken tot palmbomen.

Interesse?

Laubwerk kunt u hier als demoversie downloaden, zodat u vrijblijvend 5 verschillende soorten vegetatie kunt proberen. De adviesverkoopprijs bedraagt € 149,- excl. BTW per kit.

Klik hier voor een lijst van wederverkopers die u uitstekend van dienst kunnen zijn met de aanschaf van Laubwerk.