• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
V-Ray 5 for Revit beschikbaar!

V-Ray 5 for Revit beschikbaar!

V-Ray.nl is verheugd V-Ray 5 for Revit te mogen presenteren! Met onder andere realtime visualisatie, slimme belichtingsfuncties en directe post-processing zorgt V-Ray 5 for Revit ervoor dat u eigenlijk direct uw beste render kunt maken!

Wat is er Nieuw - V-Ray 5 for Revit

  • Real-time Visualisatie
    V-Ray Vision geeft gebruikers een realistisch real-time beeld van hun model terwijl ze het ontwikkelen. Ze kunnen snel itereren, betere ontwerpbeslissingen nemen en effectiever communiceren met belanghebbenden die aan het project werken.
  • Renderklare 3D assets
    V-Ray wordt geleverd met een zorgvuldig samengestelde bibliotheek - Chaos Cosmos. Gebruikers kunnen moeiteloos levensechte context creëren voor het interieur en exterieur van hun model door hoogwaardige entourage toe te voegen uit essentiële categorieën, waaronder meubilair, accessoires, verlichting, vegetatie, voertuigen en mensen.
  • Post-processing binnen Revit
    Geen noodzaak voor een aparte app voor samenstellen of kleurcorrecties - alles kan worden afgehandeld met V-Ray en opgeslagen als preset voor toekomstige projecten.
  • Realistische displacement voor Revit materialen
    In V-Ray 5 is displacement niet meer beperkt tot V-Ray materialen — het kan nu ook gemakkelijk worden toegepast op native materialen.
  • Schets ideeën met een klik
    De nieuwe Global Contours instelling geeft een schetsmatige look aan concepten. Ze kunnen op het hele model worden toegepast of selectief worden gebruikt om bepaalde objecten te accentueren.
  • Nieuwe belichtingsmogelijkheden
    De nieuwe Light Mix functie kan worden gebruikt om te experimenteren met alle lichtbronnen in een scene nadat deze is gerenderd. Lichten kunnen worden gegroepeerd, hun helderheid kan worden aangepast aangepast en hun kleur kan worden veranderd om te ontdekken wat het beste in de ruimte past.
  • Randomisatie voor realistische texturen
    The UVW Placement asset randomiseert textuurcoördinaten en kleuren van V-Ray materialen zo natuurgetrouw mogelijk. En met Stochastic Tiling zijn herhalende patronen verleden tijd.
  • Eén materiaalinstelling voor herhalende proxies
    In V-Ray for Revit moeten materialen worden toegewezen elke keer dat er een proxy wordt toegevoegd. Met de V-Ray Asset Editor kunnen gebruikers de materialen eenmalig specificeren, opslaan en hun scene vullen zonder opnieuw proxies in te stellen.
  • Meer creatieve vrijheid met Sun & Sky
    Het bestuderen van de interactie van een ontwerp met natuurlijk licht is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met meer controle over de parameters voor het genereren van de lucht en toegang tot het verbeterde Sky model, zullen zonsopgangen en zonsondergangen er beter uitzien dan ooit.
  • Coat en Sheen Layers
    Het V-Ray Material is nu voorzien van ingebouwde coating- en glinsterlagen (Sheen). Coat maakt het gemakkelijk om materialen te creëren met reflecterende coatings zoals gelakt hout, en Sheen maakt het gemakkelijk om stoffen zoals zijde, satijn en fluweel te creëren.
  • Vernieuwde materiaalbibliotheek
    De renderklare materiaalbibliotheek bespaart gebruikers tijd met toegang tot meer dan 500 hoge resolutie 4K texturen zoals glas, metaal, hout en nog veel meer.
  • Vuil en verwering
    Geef uw modellen een verweerde look met de verbeterde V-Ray Dirt textuur. Voeg vuil en strepen toe waar dan ook - in hoeken of over hele oppervlakken.

Probeer

Klik hier om naar de downloadsectie van V-Ray for Revit te gaan, vraag uw 30-daagse demo aan en laat u verbazen door de oneindige mogelijkheden!

Aanschaffen / Upgraden

Bent u na of tijdens uw proefperiode overtuigd geraakt van de mogelijkheden van V-Ray 5 for Revit, dan kunt u contact opnemen met één van onze toegewijde resellers voor de mogelijkheden:
  • Gratis upgrade voor huurlicenties en recente nieuwe licenties
    Als u op 1 december 2020 of later een nieuwe licentie van V-Ray Next for Revit heeft aangeschaft, dan heeft u recht op een gratis upgrade. U kunt de laatste versie downloaden van uw persoonlijke pagina op www.chaosgroup.com. Uw licentie komt automatisch in uw account, daar hoeft u dus niets voor te doen. Let op: als uw aankoop een upgrade betrof, dan heeft u geen recht op een gratis versie v5. In dat geval dient u nogmaals te upgraden (zie optie 'Betaalde upgrade' hieronder).
    Heeft u een geldige huurlicentie, dan heeft u ook recht op een gratis upgrade. Ook hier geldt dat u de laatste versie kunt downloaden van uw persoonlijke pagina op www.chaosgroup.com. Uw licentie komt dan automatisch in uw account terecht en u kunt direct aan de slag!
  • Betaalde upgrade van V-Ray Next for Revit (perpetual)
    U kunt een upgrade van uw huidige perpetual licentie voor V-Ray Next for Revit aanschaffen via de wederverkoper.
  • Nieuwe licentie voor nieuwe gebruikers
    Gebruikt u nog geen V-Ray for Revit en u wilt dat graag gaan doen? Dan kunt u een nieuwe licentie aanschaffen voor een onbepaalde periode of voor een kortere periode (1 jaar of zelfs per maand).

Voor het gebruik maken van één van bovenstaande opties kunt u contact opnemen met één van onze toegewijde resellers. Zij zijn u graag verder van dienst!

Veel Renderplezier!