• +31(0)344 577 884
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ma - Vr 09:00 - 17:00
Webinar: V-Ray - De creatieve vonk in uw klaslokaal

Webinar: V-Ray - De creatieve vonk in uw klaslokaal

Op dinsdag 4 juni 2019 om 11:00 organiseert Chaos Group, ontwikkelaar van V-Ray, een gratis webinar speciaal voor educatieve gebruikers. Bekijk dit webinar om de kunst van het renderen en de carrièremogelijkheden die voor ons liggen te ontdekken!

Op dinsdag 4 juni 2019 zal 3D kunstenaar Yordan Zarev een gratis studentenwebinar organiseren om u kennis te laten maken met de wereld van 3D rendering. Ontdek samen met hem wat rendering is, hoe het wordt gebruikt in een aantal verschillende industrieën en de fascinerende carrièrepaden die het biedt.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen:

 • Wat is rendering?
  Yordan zal kort uitleggen wat rendering is en laten zien wat u kunt bereiken met behulp van licht en materiaal. U krijgt ook een glimp te zien van hoe verschillende industrieën de kracht van V-Ray, de renderer van Chaos Group, gebruiken.
 • V-Ray in het onderwijs
  Krijg een waardevol inzicht in hoe u zonder enige voorkennis kunt beginnen met een volledige set-up. Leer hoe Chaos Group en onze vertrouwde partners de onderwijsgemeenschap helpen.
 • Renderen als een instrument, renderen als een carrière
  Leer waarom het renderen van vaardigheden belangrijk is voor het zoeken naar een baan, uw carrièremogelijkheden en hoe u uw droombaan veilig kunt stellen.

Onderwerp:
Datum:
Tijd:
Taal:
V-Ray Educatief - De creatieve vonk in uw klaslokaal
Dinsdag 4 Juni
11:00 (CEST)
Engels

Registreer hier uw gratis toegang tot het educatieve V-Ray webinar.