• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
V-Ray 5 for 3ds Max - Meer dan Rendering!

V-Ray 5 for 3ds Max - Meer dan Rendering!

Design8 is verheugd u V-Ray 5 for 3ds Max te mogen presenteren! Met V-Ray 5 for 3ds Max haalt u meer dan ooit tevoren uit uw renderapplicatie. Componeer renders en herbelicht uw scenes op interactieve wijze in de nieuwe V-Ray Frame Buffer. Stel materialen in met de nieuwe instellingen en meer dan 500 kant-en-klare shaders. V-Ray 5 helpt u tijd besparen en uw renders er nog beter uit te laten zien.

Wat is er Nieuw - V-Ray 5 for 3ds Max

  • Combineer Licht
    Ontdek de belichtingsmogelijkheden interactief in real-time. Gebruik LightMix in de nieuwe V-Ray Frame Buffer om vrijelijk te experimenteren met lichtwijzigingen na het renderen, om mutaties op te slaan en om verbeteringen die u graag in uw scene zou willen hebben terug te draaien.
  • Samenstelling in Lagen
    Met de nieuwe Layer compositor kunt u uw beelden direct in de nieuwe V-Ray Frame Buffer finetunen en afwerken - zonder dat er een aparte post-processing app nodig is.
  • Materiaalmanager
    Efficiënt bladeren door een bibliotheek met meer dan 500 renderklare materialen, waaronder metalen, glas, hout en meer.
  • Materiaalinstellingen
    Bespaar tijd bij het creëren van gangbare materialen met voorgedefinieerde instellingen voor aluminium, chroom, glas en meer.
  • Materiaalvoorvertoning
    Nieuwe gerenderde materiaalstalen laten u precies zien hoe uw materiaal er uit zal zien.
  • Coatlaag
    Voeg direct reflecterende coatings toe in het vernieuwe V-Ray Material, zodat u zowel materiaalcreatie- als rendertijd bespaart ten opzichte van het gebruik van Blend material.
  • Glinsterende Laag
    Creëer zachte microvezelstoffen zoals fluweel, satijn en zijde met de nieuwe glinsteropties ('Sheen') in het vernieuwde V-Ray Material.
  • Textuurwisseling
    Voeg variatie aan uw scene toe met de nieuwe VRayUVWRandomizer map en verbeterde VRayMultiSubTex controls.
  • Stochastische Textuurherhaling
    Automatisch artefacten van textuurherhalingen verwijderen met de nieuwe 'Stochastic tiling' optie in de VRayUVWRandomizer.
  • Uitgebreide V-Ray Dirt
    Verweerde strepen en vuil in spleten zijn nu gemakkelijk te maken met de verbeterde V-Ray Dirt, die nu gebruik maakt van zowel de Ambient als Inner Occlusion.
  • Nieuw Zon- en Hemel
    Reproduceer de subtiliteiten van de schemering als de zon onder de horizon staat met het nieuwe Zon- and Hemelmodel.
  • Lichtpadexpressies
    Gebruik het gedrag van het licht, in plaats van alleen de geometrie, om flexibele maskers te produceren voor een zeer efficiënte compositie. De ingebouwde presets maken opstarten eenvoudig, terwijl scripten er voor de ultieme controle is.
  • Blue-Noise Sampling
    Verbeterde ruisverdeling met minder samples.
  • Native ACEScg Ondersteuning
    Selecteer de industriestandaard ACEScg voor rendering met automatische aanpassing van de kleurruimte voor texturen, dispersie, zon & hemel, en lichte temperatuurkleuren.
  • Initiële Out-of-Core
    Initiële out-of-core implementatie voor het verwerken van de zwaarste scenes.

Probeer & Bestel

Klik hier om naar de downloadsectie van V-Ray for 3ds Max te gaan, vraag uw demo aan en sta versteld van de mogelijkheden!

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van V-Ray 5 for 3ds Max, dan kunt uw (upgrade) licentie bestellen via één van onze resellers.

(Gratis) Upgrade

Let op! Alleen gebruikers van V-Ray Next for 3ds Max kunnen upgraden naar versie 5. Versie 1.5, versie 2.x en versie 3.x komen niet meer in aanmerking voor een upgrade en worden ook niet meer ondersteund door de ontwikkelaar. Gebruikers die een nieuwe V-Ray Next for 3ds Max licentie na 29 April 2020 hebben aangeschaft, komen in aanmerking voor een gratis upgrade. Wanneer u in aanmerking komt voor deze gratis upgrade, neem dan contact op met uw reseller voor assistentie.

Conversieaanbod voor v3 Gebruikers

Gebruikers van versie 3 van V-Ray for 3ds Max kunnen niet langer upgraden naar een nieuwe volledige licentie van V-Ray 5 for 3ds Max. V-Ray 3 gebruikers die willen upgraden naar V-Ray 5 kunnen hun volledige V-Ray 3 licentie direct inruilen en krijgen 20% korting op hun eerste jaar bij aankoop van een nieuwe jaarlijkse licentie. Het inruilbod is geldig tot 30 september 2020. Neem contact op met uw reseller voor assistentie hierbij.

Veel Renderplezier!