• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00

V-Ray for 3ds Max 3.0 verkrijgbaar

V-Ray.nl is verheugd u V-Ray for 3ds Max 3.0 te mogen presenteren! Deze release onderstreept de volgende stap in V-Ray's ontwikkeling, met alom geprezen nieuwe functies en verbeteringen.

Nieuwe Features

Gebruiksvriendelijke Interface
V-Ray 3.0 is ontworpen met zowel nieuwe als ervaren gebruikers in het achterhoofd en biedt daarom een versimpelde gebruikersinterface met snel toegang tot algemene instellingen.

Het instellen van een render werkt nu sneller en gemakkelijke door V-Ray's Quick Settings. Gebruikers kunnen hierbij kiezen uit diverse vooraf gedefinieerde instellingen en deze naar wens finetunen met de sliders. En met de nieuwe V-Ray Toolbars heeft u alle populaire V-Ray tools op 1 plek.

 

Snellere Ray Tracing en Renderprestaties
Optimalisaties aan V-Ray's ray tracing kern maakt renderen in V-Ray 3.0 significant sneller. Afhankelijk van de complexiteit van de scene rapporteerden beta-tester snelheidsverbeteringen tot een factor 5!

 

Snellere Feedback
Door het gebruik van een nieuwe engine is V-Ray's nieuwe progressieve voorvertoning in staat sneller feedback te geven en de ontwikkeling van uw afbeelding sneller en intuïtiever te laten verlopen. Een verbeterde V-Ray Frame Buffer voegt lenseffecten en geavanceerde kleurverbeteringen voor contrast, kleurruimte en kleurbalans toe.

 

Productie-Gerichte Tools
Nieuwe tools ontwikkeld om gebruikers meer controle en flexibiliteit te geven, zoals artefact-vrije rendering, geoptimaliseerde rendering van scenes met veel lampen, Reflectie/Refractie Sets en een Render Mask voor gedeeltelijke rendering.

 

Geavanceerde Karakters en Schepsels
Verbeteringen aan de workflow voor karakters en schepsels zijn snellere rendering van haar, onderhuidse lichtverstrooiing en een nieuwe VraySkinMtl shader. MARI UDIM en Autodesk Mudbox UVTILE worden vanaf nu ook ondersteund.

 

Upgraden

Alle gebruikers van V-Ray for 3ds Max versie 1.5 en versie 2.0 zijn welkom om te upgraden naar versie 3.0. De oude versies van V-Ray for 3ds Max beschikten over 11 render nodes (RN) voor gedistribueerd renderen. De nieuwe 3.0 versie standaard nog maar over 1, maar u kunt ervoor kiezen deze apart te upgraden wanneer u dat nodig acht. Klik hier om naar de actuele prijzen van V-Ray for 3ds Max te gaan.

Let op! Gebruikers die een nieuwe commerciële licentie van V-Ray for 3ds Max 2.0 hebben aangeschaft tussen 4 augustus 2013 en 3 februari 2014 hebben recht op een gratis upgrade. Zij ontvangen dan 1 V-Ray 3.0 licentie en 2 Render Nodes.

 

Nieuwe licentie

Bij de aanschaf van een nieuwe licentie kunt u tegenwoordig kiezen uit een licentie zonder einddatum of een tijdelijke licentie. Klik hier om naar de actuele prijzen van V-Ray for 3ds Max te gaan.

 

Probeer Nu

Klik hier om naar de downloadsectie van V-Ray for 3ds Max te gaan om de nieuwste versie vrijblijvend te proberen!

 

Veel Renderplezier!