• +31(0)344 577 884
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ma - Vr 09:00 - 17:00

V-Ray voor Educatie

V-Ray is er om de nieuwe generatie CG artiesten, architecten en ontwerpers professioneel op weg te helpen.

Als u een student, docent of onderwijsinstelling bent, krijgt u korting op alle V-Ray producten. De educatieve versie van V-Ray heeft dezelfde functies als de commerciële versie, en u krijgt toegang tot alle updates gedurende de looptijd van uw licentie. U krijgt ook gratis technische ondersteuning en aanvullende training en leermiddelen om u op weg te helpen. Bovendien kunnen onderwijsinstellingen profiteren van volume- en multi-productkortingen. Aan de slag!

Image
Image

Education Collection

Eén licentie voor toegang tot meerdere V-Ray en Phoenix producten met een volledige gebruikerservaring tegen een sterk gereduceerde prijs. Zo kunt u zich focussen op uw artistieke vrijheid zonder u druk te hoeven maken over verschillende soorten licenties.

De V-Ray Education Collection is ontworpen om studenten, docenten en universiteiten uit te rusten met de juiste tools en hen te helpen bij het leren en onderwijzen van industrie-standaard render- en simulatiesoftware. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die meer dan één host-platform in zijn of haar normale workflow gebruikt. Met één licentie biedt de Education Collection toegang tot:

 • V-Ray for...
  3ds Max, SketchUp, Rhino, Revit, Maya, Cinema 4D, Unreal, Nuke en Houdini
 • Phoenix for...
  3ds Max en Maya

V-Ray Courseware

V-Ray Courseware is het officiële cursusmateriaal van Chaos Group. Het is gemaakt om docenten zich te laten concentreren op waar ze goed in zijn: les geven! V-Ray Courseware biedt de docent namelijk beproefde, aanpasbare bronnen, begeleiding en middelen die geschikt zijn voor elk niveau van V-Ray opleiding.

Het cursusmateriaal omvat lezingen, lesplannen, handouts, tutorials, scenes en praktijkopdrachten. Hiermee kunt u snel lessen opzetten met meer dan 40 uur aan uitgebreide training en oefening.

V-Ray Courseware is:

 • Een uitgebreide bron van kant-en-klare leermiddelen om V-Ray succesvol in het onderwijs in te zetten;
 • Ontworpen om te voldoen aan uw favoriete stijl van lesgeven met meer dan 40 uur lesmateriaal;
 • Gebaseerd op leercycli - elke les is opgesplitst in 3 cycli met bijbehorend lesmateriaal;
 • Een beproefde manier methode om volwassenen te onderwijzen.

V-Ray Courseware is beschikbaar voor de volgende V-Ray titels: