• +31(0)344 577 884
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ma - Vr 09:00 - 17:00
Nieuw: Chaos Cloud - Simpele, snelle cloud rendering

Nieuw: Chaos Cloud - Simpele, snelle cloud rendering

Simpele en snelle Cloud Rendering - Direct vanuit V-Ray's Interface! Chaos Cloud is een Cloud Rendering service speciaal voor ontwerpers en kunstenaars. Allemaal met één druk op de knop. Geen hardware om te configureren of virtuele machine om in te stellen. Klik Render en Chaos Cloud doet razendsnel de rest! Chaos Cloud wordt ondersteund door V-Ray for 3ds Max, SketchUp, Rhino, Revit, Maya, Modo en Cinema 4D!

Waarom Chaos Cloud?

 • Cloud Rendering
  Cloud Rendering, die direct in V-Ray is ingebouwd. En zo gemakkelijk als het indrukken van een knop. Chaos Cloud handelt alles automatisch voor u af: van het licenseren en uploaden van uw scene tot het lanceren van virtuele machines. Alles om uw taak zo snel mogelijk te voltooien!
 • Superkrachten
  Wat als u een animatie kunt renderen in dezelfde tijd als een enkel frame? Nu kan het! Met Chaos Cloud heeft u nu uw eigen supercomputer en het schaalt met u mee tijdens elke taak die op uw pad komt.
 • Blijf Productief
  Blijf creëren, bljf ontwerpen. Laat Chaos Cloud de rendering doen, terwijl u doorwerkt! En u kunt meerdere renders op hetzelfde tijdstip maken, omdat u meer te doen heeft dan wachten.

Klik hier voor meer informatie over Chaos Cloud.

Probeer & Bestel

Als u interesse heeft om Chaos Cloud aan uw workflow toe te voegen, kunt u hier 20 gratis trial credits aanvragen. Overtuigd? Neem contact op met uw reseller voor het aanschaffen van Chaos Cloud credits.

Veel Renderplezier!