• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
V-Ray 6 for Rhino update 1 beschikbaar!

V-Ray 6 for Rhino update 2 beschikbaar!

V-Ray 6 for Rhino update 2 beschikbaar!

V-Ray 6 for Rhino update 2 is officieel als download te verkrijgen en biedt nu ook betere compatibiliteit met Enscape, verbeterde V-Ray Decal, verbeteringen aan Chaos Cloud Collaboration en meer!

Verbeteringen

  • Verbeterde scattering — Voeg moeiteloos gras, bomen, rotsen en lichtbronnen toe aan je scènes met slechts een paar klikken. De verbeterde Scatter-functie introduceert geavanceerde verstrooiingsmodi voor rasters, curven en volumes.
  • VFB verbeteringen — Verbeter je bewerkingsproces met verschillende upgrades voor de V-Ray Frame Buffer (VFB). Het nieuwe Chromatic Aberration-effect voegt kleurvervorming toe, vergelijkbaar met echte lensimperfecties, waardoor je projecten een subtiel realisme krijgen. Verbeter de navigatie door lagen moeiteloos te organiseren in mappen binnen de stack. Bovendien kun je snel eenvoudige achtergronden genereren met de nieuwe functie voor effen kleuren in de achtergrondlaag.
  • Verbeterde V-Ray scene import — Het importeren van V-Ray scènes uit Enscape en andere toepassingen is nu een soepeler en efficiënter proces met de V-Ray scène-import. Ervaar een aanzienlijk verbeterde UI voor materialen en texturen, die oorspronkelijk niet waren ontworpen voor V-Ray in Rhino, en geniet van een veel snellere import van Enscape scènes dankzij een geoptimaliseerde textuurbuffer beheermethode.
  • V-Ray GPU Enmesh support — V-Ray GPU ondersteunt nu Enmesh, waardoor GPU-gebruikers deze tool kunnen gebruiken om moeiteloos geometrische patronen getegeld te maken.
  • Verbeterde viewport materialen — Verbeterde viewport materialen tonen nu procedurele texturen en hun aanpassingen direct in de SketchUp viewport. Deze upgrade verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk, vooral voor gebruikers die vaak viewport screenshots in hun projectpresentaties opnemen.
  • Eén klik voor Chaos Cloud — Ervaar een aanzienlijk intuïtievere en snellere workflow bij het indienen van scènes voor rendering op de Chaos Cloud. Eén klik op een knop is al voldoende.
  • Chaos Cosmos IES lichten — Cosmos-assets met ingebouwde IES-lichtbronnen kunnen worden geïmporteerd en zijn klaar voor rendering, waardoor de verlichtingsmogelijkheden van Cosmos worden uitgebreid.
  • V-Ray for Grasshopper — V-Ray for Grasshopper biedt nu volumetrische effecten voor meer realisme in atmosferische rendering. Creëer levensechte luchten met natuurlijke atmosferische diepte, of integreer nevel en mist met authentieke lichtverstrooiing. Bovendien is de nieuwste scatter-functie toegankelijk binnen V-Ray for Grasshopper, met extra componenten om het instellen en configureren van scattering te vereenvoudigen.

Verkrijgbaarheid

Als je nieuw bent met V-Ray for Rhino, dan kun je jouw demoversie hier aanvragen. Gebruik je reeds V-Ray 6 for Rhino, ga dan naar jouw persoonlijke pagina op de Chaos website om de laatste versie van V-Ray for Rhino te verkrijgen.

Kopen / Upgraden

Als je overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray 6 for Rhino, dan kun je jouw (upgrade) licentie voor de render plugin via ons resellerkanaal aanschaffen.

Veel Renderplezier!